Mozcafe Tirana nr.1

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 22:21, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

MozCoffee është takimi informal i komunitetit Open Labs dhe Mozilla Albania për të diskutuar mbi të rejat e Mozilla dhe produkteve dhe evente të komunitetit.
Gjatë kësaj rradhe, do të kemi mundesinë të testojmë nga afër prototipin më të ri te tableteve me Firefox OS ! Ejani të flasim rreth pajisjeve Firefox OS dhe për të luajtur nga afër me pajisjet, që ende nuk mund t’i gjeni diku tjetër në Shqipëri!

Detaje

  • Kur: 10 Maj 2014 @16:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit