Difference between revisions of "Migrimi në Nextcloud nga Bashkia e Tiranës"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Mbulimi në media: shtova pc world dhe blogs personale)
(→‎Mbulimi në media: shtova artikullin ne join Up EU)
Line 6: Line 6:
 
== Mbulimi në media ==
 
== Mbulimi në media ==
 
* OLs blog post (nuk është publikuar);
 
* OLs blog post (nuk është publikuar);
* Joinup Europe (nuk është publikuar);
+
* Joinup Europe: https://joinup.ec.europa.eu/community/osor/news/municipality-tirana-goes-free-open-source-using-nextcloud;
 
* OSarena GR (nuk është publikuar);
 
* OSarena GR (nuk është publikuar);
 
* Nextcloud official blog (nuk është publikuar);
 
* Nextcloud official blog (nuk është publikuar);
 
* PCWrold Albanian (nuk është publikuar);
 
* PCWrold Albanian (nuk është publikuar);
* blogs personale të anëtarëve të OLS ((nuk ka publikime)
+
* blogs personale të anëtarëve të OLS (nuk ka publikime).

Revision as of 16:19, 24 July 2017

Këtu do të dokumentohet të gjitha aktivitetet rreth përdorimit të Nextcloud nga Bashkia e Tiranës.

Deklarata për shtyp

Draft deklarata për shtyp në rast migrimi në Nextcloud nga Bashkia e Tiranës do të publikohet këtu

Mbulimi në media