Difference between revisions of "Migrimi në Nextcloud nga Bashkia e Tiranës"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Mbulimi në media: shtova pc world dhe blogs personale)
Line 5: Line 5:
  
 
== Mbulimi në media ==
 
== Mbulimi në media ==
 +
* OLs blog post (nuk është publikuar);
 
* Joinup Europe (nuk është publikuar);
 
* Joinup Europe (nuk është publikuar);
 
* OSarena GR (nuk është publikuar);
 
* OSarena GR (nuk është publikuar);
* Nextcloud official blog (nuk është publikaur).
+
* Nextcloud official blog (nuk është publikuar);
 +
* PCWrold Albanian (nuk është publikuar);
 +
* blogs personale të anëtarëve të OLS ((nuk ka publikime)

Revision as of 11:35, 21 July 2017

Këtu do të dokumentohet të gjitha aktivitetet rreth përdorimit të Nextcloud nga Bashkia e Tiranës.

Deklarata për shtyp

Draft deklarata për shtyp në rast migrimi në Nextcloud nga Bashkia e Tiranës do të publikohet këtu

Mbulimi në media

  • OLs blog post (nuk është publikuar);
  • Joinup Europe (nuk është publikuar);
  • OSarena GR (nuk është publikuar);
  • Nextcloud official blog (nuk është publikuar);
  • PCWrold Albanian (nuk është publikuar);
  • blogs personale të anëtarëve të OLS ((nuk ka publikime)