Difference between revisions of "Materiale qe nevojiten per hackerspace"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Përmirësimi i interierit të ambientit: shtova aircondition, kolltuk etj)
Line 34: Line 34:
 
* lule/bimë për ambientet e jashtme të hackerspace;
 
* lule/bimë për ambientet e jashtme të hackerspace;
 
* 3 X korinza për poster-a me përmasë A2;
 
* 3 X korinza për poster-a me përmasë A2;
* 15 X korniza me pvrmasë A4.
+
* 15 X korniza për foto nga aktivitete dhe pstera me përmasë A4.
  
 
== Pajisje hardware (nuk nevojiten vazhdimisht)  ==  
 
== Pajisje hardware (nuk nevojiten vazhdimisht)  ==  

Revision as of 20:30, 29 June 2018

Më poshtë lista e materialeve që duhen në hackerspace në qoftë se dëshiron të ndihmosh hackerspace duke ofruar materiale të ndryshme.

Materiale që nevojiten vazhdimisht

 • Letër higjenike;
 • Ujë i ambalazhuar (me shishe);
 • Kafe/caj;
 • Solucion për pastrimin e dyshemesë;
 • Materile kundër mushkonjave (spiral etj);
 • Solucion për dezinfektim nga insektet për ambientin jashtë;

Materiale të tjera: vegla pune

Përmirësimi i interierit të ambientit

 • air condition (për ngrohje dhe ftohje) - idealisht me nivel konsumi të nivelit A+;
 • tapet;
 • makineri për kafe;
 • kolltuk;
 • dival relativisht i vogël;
 • karrige (ato që kemi po prishen gradualisht);
 • rrjetë për dritaren (mbrojtje nga miza, mushkonja, insekte) - përmasat?
 • rrjetë për ambientin jashtë djathtas: https://imgur.com/a/K5OfOIB;
 • lule/bimë për ambientet e brëndshme të hackerspace;
 • lule/bimë për ambientet e jashtme të hackerspace;
 • 3 X korinza për poster-a me përmasë A2;
 • 15 X korniza për foto nga aktivitete dhe pstera me përmasë A4.

Pajisje hardware (nuk nevojiten vazhdimisht)

 • TV (për punëtoritë/workshop)
 • Raspberry Pi
 • Arduino

Materiale që tjera (nuk nevojiten vazhdimisht): mirëmbajtje e ambientit

 • llampë (vendos sasinë këtu);