Difference between revisions of "Maptime Tirana nr. 1"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Shtova pjesëmarrësit në event.)
Line 17: Line 17:
== Raport i eventit ==
== Raport i eventit ==
Pjesëmarrësit:  
Pjesëmarrësit:  
* Amanti Lulo
* Amarildo Shallas
* Augest Dalliu
* Eva Vranic
* Nafie Shehu
* Nafie Shehu
* Redon Skikuli
* Sidorela Uku
* Sidorela Uku
* Redon Skikuli

Revision as of 08:47, 18 April 2017

Përshkrimi
Mbledhja e parë e chapter-it të Maptime Tirana. Gjatë takimit do të trajtohet një hyrje, shumë e thjeshtë, në JOSM dhe do prezantohen mënyrat si mund të perdoret kjo platformë për të shtuar të dhena në OpenStreetMap, hartën ndërvepruese me të dhëna të hapura që secili nga ne mund të përmirësojë.

Detaje

  • Kur: 17 prill 2017 @ 17.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.
  • Numri i pjesëmarrësve: do plotësohet në fund të aktivitetit.

Si të bëheni pjesë

Thjesht eja në hackerspace me ose pa laptop-in tënd.

Ndërlidhje

Raport i eventit

Pjesëmarrësit:

  • Amanti Lulo
  • Amarildo Shallas
  • Augest Dalliu
  • Eva Vranic
  • Nafie Shehu
  • Redon Skikuli
  • Sidorela Uku