Difference between revisions of "Maptime Tirana nr. 1"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
Line 16: Line 16:


== Raport i eventit ==
== Raport i eventit ==
Plotësohet në fund të aktivitetit.
Pjesëmarrësit:
* Nafie Shehu
* Sidorela Uku
* Redon Skikuli

Revision as of 07:32, 18 April 2017

Përshkrimi
Mbledhja e parë e chapter-it të Maptime Tirana. Gjatë takimit do të trajtohet një hyrje, shumë e thjeshtë, në JOSM dhe do prezantohen mënyrat si mund të perdoret kjo platformë për të shtuar të dhena në OpenStreetMap, hartën ndërvepruese me të dhëna të hapura që secili nga ne mund të përmirësojë.

Detaje

  • Kur: 17 prill 2017 @ 17.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.
  • Numri i pjesëmarrësve: do plotësohet në fund të aktivitetit.

Si të bëheni pjesë

Thjesht eja në hackerspace me ose pa laptop-in tënd.

Ndërlidhje

Raport i eventit

Pjesëmarrësit:

  • Nafie Shehu
  • Sidorela Uku
  • Redon Skikuli