Difference between revisions of "Maptime Tirana 8"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijoi faqen me "== Përshkrimi == TBA == Pjesëmarrësit == == Detaje == * Kur: 26.10.2018; * Ku: TBA * Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit); * Ka nevojë të kemi dije tek...")
 
(→‎Përshkrimi: Added description)
Tags: Mobile edit Mobile web edit
Line 1: Line 1:
== Përshkrimi ==
== Përshkrimi ==
TBA
Ne këtë event të maptime do të shohim si mund të shtojmë të dhëna në OpenStreetMap dhe si të validojme ndryshimet tona. Gjithashtu do të kemi mundësi të përdorim edhe mjete si osmcha apo osmvalidator per te korrigjuar gabimet tona apo të përdoruesve të tjerë.


== Pjesëmarrësit ==
== Pjesëmarrësit ==

Revision as of 15:55, 23 October 2018

Përshkrimi

Ne këtë event të maptime do të shohim si mund të shtojmë të dhëna në OpenStreetMap dhe si të validojme ndryshimet tona. Gjithashtu do të kemi mundësi të përdorim edhe mjete si osmcha apo osmvalidator per te korrigjuar gabimet tona apo të përdoruesve të tjerë.

Pjesëmarrësit

Detaje

  • Kur: 26.10.2018;
  • Ku: TBA
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Ka nevojë të kemi dije teknike paraprakte: JO.
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO.

Axhenda

  • TBA

Shënime

Organizatorët

  • Amanti Lulo


Raport i aktivitetit