Maptime Tirana 6

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 06:40, 23 April 2018 by Diskmanti (talk | contribs) (created event)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Gjatë këtij aktiviteti do të flasim rreth Web Map Development dhe si mund te ndertojme nje harte interaktive duke perdorur teknologjite e Web. Per te ndertuar harten tone do te perdorim [leafletjs](http://leafletjs.com/).

Çfarë është Maptime Tirana

Maptime është një mjedis i hapur për të mësuar mbi teknologjitë e gis dhe mapping, për të gjithë nivelet e njohurive duke ofruar dhe mbështetje për fillestarët. Maptime të jep mundësinë për të zhvilluar tutoriale, workshope dhe projekte të ndryshme. Nën këtë model lindi dhe Maptime Tirana për të mbledhur së bashku të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë dhe të ndajnë dijet e tyre për kartografinë dhe sidomos për OpenStreetMap.

Kush mund të marrë pjesë

Kushdo që ka dëshirë të mësojë më shumë rreth OpenStreetMap, QGIS, PostGIS apo FOSS4G technology është i mirëpritur. Mjafton të vini në hackerspace bashkë me ose pa laptop-in tuaj.

Detaje

  • Kur: 25 Prill 2018 @ 19:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve:

Raport i eventit