Maptime Tirana 4

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 10:51, 10 January 2018 by Diskmanti (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Gjatë këtij aktiviteti do të flasim rreth transportit urban, spcifikisht transportit me bus. Do te shohim si mund te krijojme relation e duhur ne OSM per te hartografuar nje linje urbani, si te shtojme stacionet e urbanit. Cfare mjetesh mund te perdorim per te bere keto veprime dhe ku mund te shohim rezultatet e ndryshimeve tona ne OSM.

Çfarë është Maptime Tirana

Maptime është një mjedis i hapur për të mësuar mbi teknologjitë e gis dhe mapping, për të gjithë nivelet e njohurive duke ofruar dhe mbështetje për fillestarët. Maptime të jep mundësinë për të zhvilluar tutoriale, workshope dhe projekte të ndryshme. Nën këtë model lindi dhe Maptime Tirana për të mbledhur së bashku të gjithë ata që kanë dëshirë të mësojnë dhe të ndajnë dijet e tyre për kartografinë dhe sidomos për OpenStreetMap.

Kush mund të marrë pjesë

Kushdo që ka dëshirë të mësojë më shumë rreth OpenStreetMap, QGIS, PostGIS apo FOSS4G technology është i mirëpritur. Mjafton të vini në hackerspace bashkë me ose pa laptop-in tuaj.

Detaje

  • Kur: 17 Janar 2017 @ 18.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve:

Raport i eventit