Difference between revisions of "Maptime Tirana 2"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Shtova më shumë informacione për eventin)
m
Line 1: Line 1:
'''Përshkrimi'''<br />
'''Përshkrimi'''<br />
Mbledhja e dytë e chapter-it të Maptime Tirana. Këtë radhë do të flasim se si të marim të dhëna nga OpenStreetMap dhe ti përodrim në QGIS.
Mbledhja e dytë e chapter-it të Maptime Tirana. Këtë radhë do të flasim se si të marim të dhëna nga OpenStreetMap dhe ti përdorim në QGIS.


== Detaje ==
== Detaje ==

Revision as of 19:44, 22 May 2017

Përshkrimi
Mbledhja e dytë e chapter-it të Maptime Tirana. Këtë radhë do të flasim se si të marim të dhëna nga OpenStreetMap dhe ti përdorim në QGIS.

Detaje

  • Kur: 26 maj 2017 @ ____;
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.
  • Numri i pjesëmarrësve: do plotësohet në fund të aktivitetit.

Si të bëheni pjesë

Thjesht eja në hackerspace me ose pa laptop-in tënd.

Ndërlidhje

  • Aktiviteti në openlabs.cc: do shtohet së shpejti;
  • maptime.io/tirana
  • Eventi në FB: ______________

Raport i eventit

Pjesëmarrësit: ______