Mapathon nr.5

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 11:29, 6 August 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Shtova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Takimi i pestë i grupit të punës OpenStreetMap Albania ku do mblidhemi për të përmirësuar të dhënat e hartës open source OSM me fokus njësinë administratore të Tiranës si dhe do organizohemi për prezencën e komunitetit në konferencën Software Freedom Kosova.
Takimi do zhvillohet në ambientet e Open Labs hackerspace dhe të gjithë janë të mirëpritur. Mos harro të marrësh laptop me vete.

Detaje

  • Kur: 19 tetor 2016 @17.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit