Mapathon nr.5

Përshkrimi

Takimi i pestë i grupit të punës OpenStreetMap Albania ku do mblidhemi për të përmirësuar të dhënat e hartës open source OSM me fokus njësinë administratore të Tiranës si dhe do organizohemi për prezencën e komunitetit në konferencën Software Freedom Kosova.
Takimi do zhvillohet në ambientet e Open Labs hackerspace dhe të gjithë janë të mirëpritur. Mos harro të marrësh laptop me vete.

Detaje

  • Kur: 19 tetor 2016 @17.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit