Mësoni çdo gjë rreth Learnable.com

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 11:57, 9 August 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Learnable është një platformë kursesh online që synon t’ju sjelli më pranë mësimet rreth teknologjive të web-it, mobile dhe dizajnit, nëpërmjet video tutorialeve të punuar më shumë kujdes.
Në takim do bëjmë një prezantim të shkurtër, si dhe disa dhurata virtuale në fund ( ebooks dhe llogari falas në Learnable).

Mos mungoni!

Detaje

  • Kur: 23 korrik 2014 @18.00
  • Ku: Open Labs, Rruga Brigada VIII, Nr.7, 1000

Ndërlidhje

Raport i eventit