Linux Weekend Tirana 2017

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search

Linux Weekend është eventi i parë në Shqipëri dedikuar totalisht sistemit operativ Linux dhe distrove të tij! Eventi organizohet nga anëtarë të Open Labs Hackerspace, një organizatë shqiptare jo qeveritare, jo fitimprurëse, që promovon iniciativa free libre open source që prej 2012 dhe tashmë është e njohur midis të apasionuarve për teknologjinë, për iniciativat që ndërmer, njohuritë dhe energjitë që ndan dhe të rinjtë që frymëzon. Qëllimi i eventit është ndërgjegjësimi i njerëzve që të fillojnë e të përdorin Linux, një sistem operativ open source, të socializohemi me Linux-axhinj të tjerë nga rajoni, të njihemi me distrot e ndryshme të Linux dhe mënyrën se si të kontribuojmë në komunitetet përkatëse, të organizojmë workshope dhe prezantime për Linux, pa harruar këtu dhe installfest. Linux Weekend organizohet për herë të parë në javën e fundit të marsit.

Data

25 & 26 mars 2017

Axhenda

E shtunë

(vendos këtu detajet)

E diel

(vendos këtu detajet)

Vendi dhje vendodhja

Universiteti Politeknik, Fakulteti i Teknologjisë dhe Informacioinis, Tiranë, Shqipëri. Për vendodhjen në OpenStreetMap kliko këtu.

Grupi organizativ

  • Ajkuna Mujo
  • Anxhela Hyseni
  • Anxhelo Lushka
  • Jona Azizaj
  • Mariana Balla
  • Melisa Sulko
  • Redon Skikuli
  • Suela Palushi


Komente post aktivitetit

  • Numri i pjesëmarrësve: (do shtohet në vijim);