Linux Weekend Tirana 2017

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 17:47, 20 March 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (perimresova artikullin)
Jump to navigation Jump to search

Edicioni i parë i Linux Weekend


Data

25 & 26 mars 2017


Axhenda

E shtunë =

(vendos këtu detajet)

E diel

(vendos këtu detajet)

Vendi dhje vendodhja

Universiteti Politeknik, Fakulteti i Teknologjisë dhe Informacioinis, Tiranë, Shqipëri.

Grupi organizativ

  • Ajkuna
  • Anxhela
  • Anxhelo Lushka
  • Jona
  • Mariana

(shto dhe anëtarët e tjerë)


Komente post aktivitetit