Difference between revisions of "Linux Weekend Tirana 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(permiresova pershkrimin)
(Rregullova vendndodhjen.)
Line 4: Line 4:
 
== Data ==
 
== Data ==
 
25 & 26 mars 2017
 
25 & 26 mars 2017
 +
 +
== Vendodhja ==
 +
[http://osm.org/go/xexShH18t--?m= Universiteti Politeknik, Fakulteti i Teknologjisë dhe Informacionit, Tiranë, Shqipëri.]
  
 
== Ligjëruesit ==
 
== Ligjëruesit ==
Line 32: Line 35:
 
=== E dielë ===
 
=== E dielë ===
 
(vendos këtu detajet)
 
(vendos këtu detajet)
 
== Vendi dhe vendodhja ==
 
Universiteti Politeknik, Fakulteti i Teknologjisë dhe Informacioinis, Tiranë, Shqipëri. Për vendodhjen në OpenStreetMap kliko [http://osm.org/go/xexShH18t--?m= këtu].
 
  
 
== Grupi organizativ ==
 
== Grupi organizativ ==
Line 47: Line 47:
  
  
== Komente post aktivitetit ==
+
== Raporti i aktivitetit ==
 
* Numri i pjesëmarrësve: (do shtohet në vijim);
 
* Numri i pjesëmarrësve: (do shtohet në vijim);

Revision as of 20:57, 22 March 2017

Linux Weekend është eventi i parë në Shqipëri dedikuar totalisht sistemit operativ Linux dhe distrove të tij! Eventi organizohet nga anëtarë të Open Labs Hackerspace. Qëllimi i eventit është ndërgjegjësimi i njerëzve që të fillojnë e të përdorin Linux, një sistem operativ open source, të socializohemi me Linux-axhinj të tjerë nga rajoni, të njihemi me distrot e ndryshme të Linux dhe mënyrën se si të kontribuojmë në komunitetet përkatëse, të organizojmë workshope dhe prezantime për Linux, pa harruar këtu dhe installfest.

Data

25 & 26 mars 2017

Vendodhja

Universiteti Politeknik, Fakulteti i Teknologjisë dhe Informacionit, Tiranë, Shqipëri.

Ligjëruesit

 • Ajkuna Mujo
 • Aldo Ziflaj
 • Anxhela Hyseni
 • Anxhelo Lushka
 • Boris Budini
 • Dashamir Hoxha
 • Dimitar Zahariev
 • Edmond Cukalla
 • Jona Azizaj
 • Jor Bashllari
 • Justin W. Flory
 • Kristi Progri
 • Mariana Balla
 • Melisa Sulko
 • Nafie Shehu
 • Redon Skikuli
 • Sidorela Uku
 • Silva Arapi
 • Suela Palushi
 • Xheni Myrtaj

Axhenda

E shtunë

(vendos këtu detajet)

E dielë

(vendos këtu detajet)

Grupi organizativ

 • Ajkuna Mujo
 • Anxhela Hyseni
 • Anxhelo Lushka
 • Jona Azizaj
 • Mariana Balla
 • Melisa Sulko
 • Redon Skikuli
 • Suela Palushi


Raporti i aktivitetit

 • Numri i pjesëmarrësve: (do shtohet në vijim);