Difference between revisions of "Linux Weekend Tirana 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(perimresova artikullin)
Line 7: Line 7:
  
 
== Axhenda ==
 
== Axhenda ==
=== E shtunë ====
+
=== E shtunë ===
 
(vendos këtu detajet)
 
(vendos këtu detajet)
  

Revision as of 17:47, 20 March 2017

Edicioni i parë i Linux Weekend


Data

25 & 26 mars 2017


Axhenda

E shtunë

(vendos këtu detajet)

E diel

(vendos këtu detajet)

Vendi dhje vendodhja

Universiteti Politeknik, Fakulteti i Teknologjisë dhe Informacioinis, Tiranë, Shqipëri.

Grupi organizativ

  • Ajkuna
  • Anxhela
  • Anxhelo Lushka
  • Jona
  • Mariana

(shto dhe anëtarët e tjerë)


Komente post aktivitetit