Difference between revisions of "Linux Weekend Tirana 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
(perimresova artikullin)
Line 2: Line 2:
  
  
 
+
== Data ==
 +
25 & 26 mars 2017
  
  
Line 22: Line 23:
 
* Mariana  
 
* Mariana  
 
(shto dhe anëtarët e tjerë)
 
(shto dhe anëtarët e tjerë)
 +
 +
 +
== Komente post aktivitetit ==

Revision as of 17:47, 20 March 2017

Edicioni i parë i Linux Weekend


Data

25 & 26 mars 2017


Axhenda

E shtunë =

(vendos këtu detajet)

E diel

(vendos këtu detajet)

Vendi dhje vendodhja

Universiteti Politeknik, Fakulteti i Teknologjisë dhe Informacioinis, Tiranë, Shqipëri.

Grupi organizativ

  • Ajkuna
  • Anxhela
  • Anxhelo Lushka
  • Jona
  • Mariana

(shto dhe anëtarët e tjerë)


Komente post aktivitetit