Linux Days

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 14:42, 28 February 2020 by Mariana (talk | contribs) (Krijoi faqen me "parapamje|qendër == Përshkrimi == Linux Days është një event 2-ditor ku entusiastë të sistemeve operimit Linux do të mblidhen në ambjentet e Op...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search
Linuxdays.png

Përshkrimi

Linux Days është një event 2-ditor ku entusiastë të sistemeve operimit Linux do të mblidhen në ambjentet e Open Labs për të ndarë njohuritë e tyre dhe do mbajnë workshops.

Mund të ndjekësh bisedën në forum tek: https://forum.openlabs.cc/t/linux-day-discussion/1975/21