Difference between revisions of "Linux Days"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijoi faqen me "parapamje|qendër == Përshkrimi == Linux Days është një event 2-ditor ku entusiastë të sistemeve operimit Linux do të mblidhen në ambjentet e Op...")
 
Line 5: Line 5:
  
 
Mund të ndjekësh bisedën në forum tek: https://forum.openlabs.cc/t/linux-day-discussion/1975/21
 
Mund të ndjekësh bisedën në forum tek: https://forum.openlabs.cc/t/linux-day-discussion/1975/21
 +
 +
==Pjesëmarrja==
 +
Falas
 +
 +
== Detaje ==
 +
* Kur: 20/21.3.2020;
 +
* Ku: Open Labs Hackerspace
 +
* Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
 +
* Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
 +
* Ka nevojë të kemi dije teknike: Jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
 +
* Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.
 +
 +
 +
 +
== Axhenda ==
 +
Do shtohet në vijim.

Revision as of 14:45, 28 February 2020

Linuxdays.png

Përshkrimi

Linux Days është një event 2-ditor ku entusiastë të sistemeve operimit Linux do të mblidhen në ambjentet e Open Labs për të ndarë njohuritë e tyre dhe do mbajnë workshops.

Mund të ndjekësh bisedën në forum tek: https://forum.openlabs.cc/t/linux-day-discussion/1975/21

Pjesëmarrja

Falas

Detaje

  • Kur: 20/21.3.2020;
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: (plotësohet pas aktivitetit);
  • Nevojë të marrësh laptop/tablet me vete: PO;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: Jo detyrimisht, por dhe në qofte se ke do ishte mirë;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO, nuk ka nevojë të kesh marrë pjesë në aktivitete të mëparshme.


Axhenda

Do shtohet në vijim.