Linux Caffe nr 1

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 22:26, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Anëtarë të Open Labs dhe jo vetëm takohemi për një kafe/çaj/birrë dhe bisedojmë rreth sistemit tonë të preferuar open source: Linux.

Takimi nuk do ketë axhendë: distro përdorim, cilat janë ndryshimet midis Ubuntu dhe Fedora, si mund të shpërndajmë akoma më tepër Linux në vendin tonë, çfarë është Linux Professional Institute dhe çdo temë tjetër që dëshirojnë pjesmarrësit janë në rend të ditës.

Detaje

  • Kur: 31 Mars 2014 @19.00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit