Difference between revisions of "LibreOffice Month 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 3: Line 3:
 
== Përshkrimi ==
 
== Përshkrimi ==
  
 +
* LibreOffice dhe TDF:
 +
* Artikuj në shqip për LibreOffice në Wikipedia:
 +
* Marketing dhe Design:
 +
* Collabora Online dhe Nextcloud:
 +
* Takim i komunitetit:
  
 
== Axhenda ==
 
== Axhenda ==
Line 19: Line 24:
 
|| Takim i komunitetit || 22.12.2017 @17.00
 
|| Takim i komunitetit || 22.12.2017 @17.00
 
|}
 
|}
 
=== LibreOffice dhe TDF ===
 
 
=== Artikuj në shqip për LibreOffice në Wikipedia ===
 
 
=== Marketing dhe Design ===
 
 
=== Collabora Online dhe Nextcloud ===
 
 
=== Takim i komunitetit ===
 
  
 
== Detaje ==
 
== Detaje ==
* Kur: Gjatë muajit Dhjetorit, shiko axhendën për datat fikse
+
* Kur: Gjatë muajit Dhjetorit, shiko axhendën për datat fikse.
 
* Ku: Open Labs Hackerspace
 
* Ku: Open Labs Hackerspace
 
* Numri i pjesëmarrësve: Do të plotësohet pas eventit.
 
* Numri i pjesëmarrësve: Do të plotësohet pas eventit.

Revision as of 16:00, 3 December 2017

LibreOffice Month 2017

Përshkrimi

  • LibreOffice dhe TDF:
  • Artikuj në shqip për LibreOffice në Wikipedia:
  • Marketing dhe Design:
  • Collabora Online dhe Nextcloud:
  • Takim i komunitetit:

Axhenda

Titulli Detaje
LibreOffice dhe TDF (The Document Foundation) 06.12.2017 @17.00
Artikuj në shqip për LibreOffice në Wikipedia 09/10.12.2017 në Wikipedia Weekend 2017
Marketing dhe Design 12.12.2017 @17.00
Collabora Online dhe Nextcloud 16.12.2017 @16.00
Takim i komunitetit 22.12.2017 @17.00

Detaje

  • Kur: Gjatë muajit Dhjetorit, shiko axhendën për datat fikse.
  • Ku: Open Labs Hackerspace
  • Numri i pjesëmarrësve: Do të plotësohet pas eventit.
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: Jo domosdoshmërisht, por nëse ke do ishte mirë ta marrësh me vete.
  • Ka nevojë të kem qenë në aktivetetet e mëparshme: JO.

Organizatorët

Raport i eventit

Do të plotësohet pas eventit.