Difference between revisions of "LibreOffice Month 2017"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijoi faqen me "= LibreOffice Month 2017 = == Përshkrimi == == Axhenda == {| |- style=" color: #fff; background-color: #3074c2;" tablewidth="98%" | '''Titulli''' ||''' Detaje''' |- || Lib...")
(No difference)

Revision as of 15:16, 3 December 2017

LibreOffice Month 2017

Përshkrimi

Axhenda

Titulli Detaje
LibreOffice dhe TDF (The Document Foundation) 06.12.2017 @17.00
Artikuj në shqip për LibreOffice në Wikipedia 09/10.12.2017 në Wikipedia Weekend 2017
Marketing dhe Design 12.12.2017 @17.00
Collabora Online dhe Nextcloud 16.12.2017 @16.00
Takim i komunitetit 22.12.2017 @17.00

LibreOffice dhe TDF

Artikuj në shqip për LibreOffice në Wikipedia

Marketing dhe Design

Collabora Online dhe Nextcloud

Takim i komunitetit

Detaje

Organizatorët

Raport i eventit

Do të plotësohet pas eventit.