Difference between revisions of "LibreOffice Localization Sprint nr.3"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijova faqen për aktivitetin.)
 
m
 
Line 7: Line 7:
== Detaje ==
== Detaje ==
* Kur: 20 qershor 2015 @16.00
* Kur: 20 qershor 2015 @16.00
* Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet [https://www.openstreetmap.org/?mlat=41.32129&mlon=19.82914#map=19/41.32129/19.82914 këtu].
* Ku: Destil Hostel Albania. Harta ndërvepruese ndodhet [http://www.openstreetmap.org/node/3444522111?mlat=41.32203832268715&mlon=19.8258376121521#map=19/41.32203832268715/19.8258376121521 këtu]
 
== Ndërlidhje ==
== Ndërlidhje ==
* Eventi në FB: https://www.facebook.com/events/1647399862158893/
* Eventi në FB: https://www.facebook.com/events/1647399862158893/


== Raport i eventit ==
== Raport i eventit ==

Latest revision as of 09:52, 9 August 2017

Përshkrimi

Takimi i dytë i komunitetit shqipfolës LibreOffice pranë Open Labs. Gjatë Localization Sprint punojmë për lokalizimin e suitës LibreOffice, një platformë programesh kompjuterike me burim të lirë dhe të hapur e krijuar nga The Document Foundation me qëllim ofrimin e një alternative cilësore të Micro$oft Office.

Takohemi me laptop për të punuar së bashku dhe me fokus për të përkthyer në shqip një nga programet më të rëndësishme të ekosistemit me burim te hapur.
E rëndësishme: merr laptop me vete.

Detaje

  • Kur: 20 qershor 2015 @16.00
  • Ku: Destil Hostel Albania. Harta ndërvepruese ndodhet këtu

Ndërlidhje

Raport i eventit