LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 22:56, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Pas interesit të ngjallur nga workshopet e Writer dhe Impress si dhe të takimit të parë të grupit të përkthyesve të platformës LibreOffice në ambientet e Open Labs vijon akoma një event ku jeni të ftuar të:

  • mësoni bazat e LibreOffice Calc (alternativa e Microsoft Excel)
  • punojmë së bashku për të përkthyer këtë platformë open source kaq të përdorur në të gjithë botën.
  • vendosja e takimit javor të grupit të përkthimit.

Sillni dhe laptop me vete në qofte se mundeni.

Detaje

  • Kur: 2 Nëntor 2014 @15:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit