LibreOffice:Localization Hackathon

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 21:57, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Marrim laptopin me vete dhe punojmë së bashku për të përkthyer sa më tepër materiale nga platforma LibreOffice.
LibreOffice është një suitë programesh zyre me burimin e kodit të hapur dhe te lirë, zhvilluar nga fondacioni ‘The Document Foundation‘. LibreOffice është projektuar të jetë në përputhje me suita zyre të tjera të mëdha, duke përfshirë Microsoft Office. LibreOffice është e përkthyer në mbi 112 gjuhë, ndërkohë është e gatshme për shkarkim dhe përdorim nga një shumllojshmëri sistemesh operative, përfshirë Microsoft Windows, Mac OS X 10.4 ose Tiger, dhe Linux.

Detaje

  • Kur: 14 Korrik 2014 @16:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit