Difference between revisions of "LibreOffice"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 8: Line 8:
  
 
== Aktivitetet ==
 
== Aktivitetet ==
[[LibreOffice Localization Sprint 10]]
+
 
 +
{| class="wikitable sortable"
 +
|-
 +
! Viti
 +
! Data
 +
! Ora
 +
! Emri
 +
|-
 +
! rowspan="3" | 2017
 +
| 15.09.2017
 +
| 18:00
 +
| [[LibreOffice Localization Sprint 10]]
 +
|-
 +
| 10.06.2017 & 11.06.2017
 +
|
 +
| Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli
 +
|-
 +
| 26.04.2017
 +
|
 +
| [[Document Freedom Day 2017]]
 +
|-
 +
 
 +
<!-- Aktivitete per vitin 2016 -->! rowspan="7" | 2016
 +
| 21.12.2016
 +
|
 +
| [[LibreOffice month 2016: Takim i komunitetit]]
 +
|-
 +
| 15.12.2016
 +
|
 +
| [[LibreOffice month 2016: Design and marketing]]
 +
|-
 +
| 10.12.2016
 +
|
 +
| [[LibreOffice month 2016: sprint lokalizimi]]
 +
|-
 +
| 24.09.2016
 +
|
 +
| [[Software Freedom Day 2016]]
 +
|-
 +
| 06.07.2016
 +
|
 +
| [[LibreOffice Localization Sprint nr.8]]
 +
|-
 +
| 30.05.2016
 +
|
 +
| [[LibreOffice Localization Sprint nr.7]]
 +
|-
 +
| 26.03.2016
 +
|
 +
| [[ Document Freedom day 2016]]
 +
|-
 +
 
 +
<!--
 +
Aktvitetet e vitit 2015
 +
-->
 +
! rowspan="7" | 2015
 +
| 26.11.2015
 +
|
 +
| [[ LibreOffice Localization Sprint nr.6]]
 +
|-
 +
| 24.10.2015
 +
|
 +
| [[LibreOffice: Localization Sprint nr.5]]
 +
|-
 +
| 08.10.2015
 +
|
 +
| [[LibreOffice: Localization Sprint nr.4]]
 +
|-
 +
| 20.06.2015
 +
|
 +
| [[LibreOffice Localization Sprint nr.3]]
 +
|-
 +
| 13.06.2015
 +
|
 +
| [[LibreOffice Localization Sprint nr.2]]
 +
|-
 +
| 25.03.2015
 +
|
 +
| [[Document Freedom Day 2015]]
 +
|-
 +
| 10.01.2015
 +
|
 +
| [[LibreOffice cafe nr.2]]
 +
|-
 +
 
 +
<!-- viti 2014 -->
 +
! rowspan="2" | 2014
 +
| 03.12.2014
 +
|
 +
| [[LibreOffice cafe nr.1]]
 +
|-
 +
| 14.06.2014
 +
|
 +
| [[LibreOffice:Localization Hackathon]]
 +
|-
 +
 
 +
<!--  viti 2013 -->
 +
! rowspan="4" | 2013
 +
| 02.11.2013
 +
|
 +
| [[LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit]]
 +
|-
 +
| 19.10.2013
 +
|
 +
| [[LibreOffice workshop 2]]
 +
|-
 +
| 12.10.2013
 +
|
 +
| [[LibreOffice workshop 1]]
 +
|-
 +
| 30.03.2012
 +
|
 +
| [[Document Freedom Day 2013]]
 +
|-
 +
|}

Revision as of 11:29, 24 September 2017

Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth LibreOffice dhe standarteve të dokumentave elektronike.

Anëtarët

Do shtohet informacion së shpejti.

Iniciativat

Aktivitetet

Viti Data Ora Emri
2017 15.09.2017 18:00 LibreOffice Localization Sprint 10
10.06.2017 & 11.06.2017 Puntori me temë 'Migration to LibreOffice' me Italo Vignoli
26.04.2017 Document Freedom Day 2017
2016 21.12.2016 LibreOffice month 2016: Takim i komunitetit
15.12.2016 LibreOffice month 2016: Design and marketing
10.12.2016 LibreOffice month 2016: sprint lokalizimi
24.09.2016 Software Freedom Day 2016
06.07.2016 LibreOffice Localization Sprint nr.8
30.05.2016 LibreOffice Localization Sprint nr.7
26.03.2016 Document Freedom day 2016
2015 26.11.2015 LibreOffice Localization Sprint nr.6
24.10.2015 LibreOffice: Localization Sprint nr.5
08.10.2015 LibreOffice: Localization Sprint nr.4
20.06.2015 LibreOffice Localization Sprint nr.3
13.06.2015 LibreOffice Localization Sprint nr.2
25.03.2015 Document Freedom Day 2015
10.01.2015 LibreOffice cafe nr.2
2014 03.12.2014 LibreOffice cafe nr.1
14.06.2014 LibreOffice:Localization Hackathon
2013 02.11.2013 LibreOffice Calc workshop dhe takim i grupit të përkthimit
19.10.2013 LibreOffice workshop 2
12.10.2013 LibreOffice workshop 1
30.03.2012 Document Freedom Day 2013