Difference between revisions of "LibreOffice"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(→‎Iniciativat: shtova info rreth LiboCon)
Line 5: Line 5:
  
 
== Iniciativat ==
 
== Iniciativat ==
* aplikim për organizimin e LiboCon 2018 në Shqipëri.
+
* [[aplikim për organizimin e LiboCon 2018 në Shqipëri]].
  
 
== Aktivitetet ==
 
== Aktivitetet ==
 
Do shtohet informacion së shpejti.
 
Do shtohet informacion së shpejti.

Revision as of 16:14, 9 June 2017

Kjo është faqja e grupit të punës së anëtarëve të Open Labs rreth LibreOffice dhe standarteve të dokumentave elektronike.

Anëtarët

Do shtohet informacion së shpejti.

Iniciativat

Aktivitetet

Do shtohet informacion së shpejti.