Difference between revisions of "LibOCon 2018/Hapësira e medias"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Shtova stampen.)
 
m (Shtova artikuj ne lidhje me libocon)
 
Line 4: Line 4:
<br />
<br />


TBA
 
* Video: https://www.youtube.com/watch?v=TMtyFDcZEUg
* Blogpost nga Open Labs: https://openlabs.cc/libreoffice-conference-2018-zhvillohet-ne-tirane-shqiperi/
* Artikull nga Business Maagazine: https://businessmag.al/evente/bashkohu-dhe-ti-me-libocon-2018-ne-tirane-26-28-shtator-2018/
* Postim nga CIB: https://cib-events.de/2018/09/21/cib-sponsors-libocon-2018-in-albania/
* Blogpost nga Ura për identitetin vizual të konferencës: https://ura.design/2018/10/20/libocon-2018-visual-identity.html dhe http://www.ura.design/projects/libocon
* Materiali për prezantimin hyrës: https://www.libocon.com/assets/Conference/Tirana/tirana-openingsession169.pdf
* Materiali PDF për prezantimin mbyllës të konferencës: https://conference.libreoffice.org/assets/Conference/Tirana/tirana-closingsession169.pdf
* Blogpost nga Muhamet Kara: https://muhammetkara.com/post/2018-10-02-recap-libocon18-and-tirana/
* http://luarasi-univ.edu.al/zhvillohet-ne-tirane-libreoffice-conference-2018/
* Artikull nga Vizion Plus: https://www.vizionplus.tv/mbahet-konferenca-e-8-te-nderkombetare-libocon-ne-tirane/
*

Latest revision as of 08:47, 25 January 2019