Difference between revisions of "LibOCon"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Krijova faqen për aktivitetin.)
 
m
 
Line 1: Line 1:
{{Stampa:LibOConHeader_2018}}
{{Stampa:LibOConHeader_2018}}
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />

Latest revision as of 09:57, 23 October 2018

LibOCon 2018


Edicioni i 8-të i LibOcon, konferencës vjetore të LibreOffice do të zhvillohet në datat 26 – 28 shtator 2018 te Ofiçina në Tiranë, Shqipëri. Entuziastë të teknologjive me kodburim të hapur (open source) do të kenë mundësinë të ndjekin prezantimet, takimet e komunitetit, puntoritë dhe netët e hacking (hacknights) duke patur një mundësi fantastike për t'u njohur me anëtarë të komunitetit që merren me zhvillimin, dizenjimin, lokalizimin, dokumentimin, dhe promovimin e paketës LibreOffice, si edhe për të mësuar të rejat më të fundit rreth zhvillimit të kësaj pakete. Më specifikisht, axhenda do të përfshijë prezantime rreth praktikave më të mira për migrimet e mëdha në LibreOffice, prezantime teknike dhe rreth modeleve të biznesit, raste të ndryshme studimi mbi përdoruesit, sesione pune në laboratorë, sesione mbi lokalizimet dhe certifikimet si edhe natën e hakimit që do të mbushin programin e konferencës.