Difference between revisions of "Liçensa"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(krijova faqen)
 
m (Boris zhvendosi faqen Licensat tek Liçensa)
 
(No difference)

Latest revision as of 18:50, 20 April 2017

Në këtë hapësirë planifikohet që të dokumentohen në shqip licensat si Creative Commons, GPL si dhe domeini publik.