Lançimi i Firefox Quantum 57

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 12:04, 11 November 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (Krijova faqen e aktivitetit)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Së shpejti Firefox do jetë më i shpejtë, më i sigurtë dhe më i lehtë në përdorim. Me Firefox 57 që del në 14 Nëntor, do të shohim pas një kohë të gjatë një ndërfaqje të re e cila mungon prej vitit 2013. Mendoj të instalojmë Firefox në kompjuterat tonë personal, dhe në laptopet që disponojmë në Open Labs hackerspace. Gjithashtu do të instalojmë dhe addons. Më pas do të qëndrojmë së bashku ku mund të bisedojmë për projekte të ndryshme rreth Mozilla.

Detaje

  • Kur: 14 nëntor 2017 @ 17.00;
  • Ku: Open Labs Hackerspace;
  • Nevojë të marrësh laptop me vete: jo e detyrueshme, por do ishte mirë;
  • Ka nevojë të kemi dije teknike: JO;
  • Ka nevoje të kem qënë në eventet e mëparshme: JO;

Axhenda

Ndërlidhje

  • Forum (anëtarët):
  • Forum publik:
  • Website:

Organizatorët

  • Irdi Marzheku

Raport i eventit