LPI Open Day në Universitetin e Tiranës, Fakultetin e Ekonomisë

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 10:20, 9 August 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijova faqen për aktivitetin.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Open Labs dhe grupi i punës Linux Professional Institute Albania në bashkëpunim me Zyra Karrieres Fakulteti i Ekonomise organizojnë takimin me studentët e degës Informatikë Ekonomike pranë Universistetit të Tiranës.

Takimi do të fillojë me prezantimin e komunitetit Open Labs, ideologjinë free libre open source, projektet e ndryshme si dhe përfshirja në komunitet.
Në vijim, do të prezantohet Linux si sistem operativ, rëndësinë e përdorimit të Linux. Do të vijojmë me prezantimin e projektit LPI Albania, mundësite e certifikimit në Linux dhe diferencimit në tregun e punës.

Ja axhenda e takimit:

  • 13:30 - 13.50 prezantim i Open Labs Hackerspace
  • 13.50 - 14.10 Linux
  • 14.10 - 14.30 LPI Albania

Të gjithë janë të mirëpritur në sallën B101 në Fakultetin e Ekonomisë. Ju mirëpresim

Detaje

  • Kur: 15 janar 2015 @13.30
  • Ku: Fakulteti i Ekonomisë, Tiranë

Ndërlidhje

Raport i eventit