L10N Sprint - maratonë lokalizimi

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 21:49, 25 November 2017 by Sidorela (talk | contribs) (Krijoi faqen me "==Përshkrimi== Ejani në Open Labs për të marrë pjesë në përkthimin dhe lokalizimin e platformave të Mozilla, në gjuhën Shqipe! Mund të jesh pjesë e iniciativës pë...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Përshkrimi

Ejani në Open Labs për të marrë pjesë në përkthimin dhe lokalizimin e platformave të Mozilla, në gjuhën Shqipe! Mund të jesh pjesë e iniciativës për të shtuar prezencën e komunitetit Shqiptar në Mozilla.
Së bashku do përkthejmë dhe mundesojme faqet në shqip:

  • www.webmaker.org
  • www.firefoxos.com

Më i shkathti do të fitojë një bluze Firefox dhe stickers pafund!
Gjithashtu do të kemi një seancë të shkurtër më pyetje rreth projektit të Firefox Student Ambassadors.
Mos e humbisni 🙂

Detaje

  • Kur: 18 Korrik 2014 @16:00
  • Ku: Open Labs Hackerspace. Harta ndërvepruese ndodhet këtu.

Ndërlidhje

Raport i eventit