Difference between revisions of "Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Official)
(added for translation)
Line 1: Line 1:
 +
<translate>
 
Mireseerdhet në platformën wiki të [http://openlabs.cc Open Labs Hackerspace]. Këtu do gjesh dokumentacionin rreth hapësirës së hackerspace, rreth projekteve të anëtarëve si dhe një dokumentacion të platformave, kulturës dhe politikave rreth kulturës së teknologjive tv lira dhe me burim të hapur. <br />
 
Mireseerdhet në platformën wiki të [http://openlabs.cc Open Labs Hackerspace]. Këtu do gjesh dokumentacionin rreth hapësirës së hackerspace, rreth projekteve të anëtarëve si dhe një dokumentacion të platformave, kulturës dhe politikave rreth kulturës së teknologjive tv lira dhe me burim të hapur. <br />
  
 
Editimi i faqeve bëhet i mundur vetëm nga anëtarët e komunitetit. Në qoftë se dëshiron që të anëtarësoshesh kliko [[Anëtaret|këtu]].
 
Editimi i faqeve bëhet i mundur vetëm nga anëtarët e komunitetit. Në qoftë se dëshiron që të anëtarësoshesh kliko [[Anëtaret|këtu]].
 +
</translate>

Revision as of 18:57, 21 February 2017

Mireseerdhet në platformën wiki të Open Labs Hackerspace. Këtu do gjesh dokumentacionin rreth hapësirës së hackerspace, rreth projekteve të anëtarëve si dhe një dokumentacion të platformave, kulturës dhe politikave rreth kulturës së teknologjive tv lira dhe me burim të hapur.

Editimi i faqeve bëhet i mundur vetëm nga anëtarët e komunitetit. Në qoftë se dëshiron që të anëtarësoshesh kliko këtu.