Difference between revisions of "Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Ndryshova adresen)
(stova nderlidhje per lokacionin)
Line 10: Line 10:
 
Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Donacione | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë ose [[Materiale qe nevojiten per hackerspace|dhuroni një ose më shumë nga materialet]] që na duhet për mirëmbajtjen e ambientit tonë hackerspace.  
 
Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Donacione | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë ose [[Materiale qe nevojiten per hackerspace|dhuroni një ose më shumë nga materialet]] që na duhet për mirëmbajtjen e ambientit tonë hackerspace.  
 
|main-box1-title=Vendndodhja
 
|main-box1-title=Vendndodhja
|main-box1-content= <gallery mode="packed-hover">Image:OpenLabsOSM.jpg|''[http://osm.org/go/xexSks6Si Shikoje në OpenStreetMap]''</gallery>
+
|main-box1-content= <gallery mode="packed-hover">Image:OpenLabsOSM.jpg|''[https://wiki.openlabs.cc/faqja/Adresa_e_hackerspace Detaje rreth lokacionit]''</gallery>
 
|main-box2-title=<center>Adresa</center>
 
|main-box2-title=<center>Adresa</center>
 
|main-box2-content=<center>Rruga Pjetër Budi Nr.87</center>
 
|main-box2-content=<center>Rruga Pjetër Budi Nr.87</center>

Revision as of 13:35, 10 January 2019

Other languages:
English • ‎shqip

Website | Forum | Cloud | Etherpad

Mirësevjen në Open Labs Hackerspace Wiki

FLOSS.Komunitet.Hackerspace.
Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e hapësirës publike dhe licensave alternative. Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni donacionet për të siguruar vazhdimësinë tonë ose dhuroni një ose më shumë nga materialet që na duhet për mirëmbajtjen e ambientit tonë hackerspace.


Vendndodhja
Adresa
Rruga Pjetër Budi Nr.87
1000 Tirana, Albania

Website: https://www.openlabs.cc
E-mail: info [AT] openlabs.cc [DOT] cc
Na gjen Online
Forum
Telegram
Twitter
Facebook
Github
PatreonAnëtarësohu
Anëtarësimi në Open Labs është falas, kushdo që ka kontribute në 3 muajt e fundit dhe është mbi 16 vjeç mund të anëtarësohet në komunitet. Kontributet mund të jenë nga të gjitha llojet, qoftë teknike ose jo, qoftë virtuale ose fizikisht në hackerspace.

Ne besojmë që kushdo duhet të këtë mundësinë të anëtarësohet në Open Labs pavarësisht rrethanave të tyre, prandaj anëtarësimi nuk ka asnjë kosto pasi aksesi në dije nuk duhet të këtë pengesa financiare. Natyrisht që jemi gjithsesi të varur nga donacionet, pra je i inkurajuar të kontribuosh financiarisht nëse ke mundësinë.
I/E porsaardhur?
Do të jesh pjesë e Open Labs Hackerspace? Këtu mund të gjesh disa gjëra që mund të bësh për kuptuar me shumë rreth kulturës në Open Labs Hackerspace.
Aktivitete
Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje. Axhenda e aktiviteteve: wiki.openlabs.cc/faqja/Aktivitete.
Projekte

Këto janë grupet aktive të punës në komunitet dhe në hackerspace, por ti je i mirëseardhur që të krijosh një grup të ri pune rreth një projekti free open source ose të bashkohesh me një nga grupet aktuale. Për të parë listën e plotë të projekteve vizito faqen e projekteve.