Difference between revisions of "Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Ndryshimet e AnXh3L0 (diskutimet) u kthyen mbrapsht, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga Boris.)
(Official)
Line 1: Line 1:
Wiki eshte duke u mirmbajtur, ju lutem mos editoni<br />
+
Mireseerdhet në platformën wiki të [http://openlabs.cc Open Labs Hackerspace]. Këtu do gjesh dokumentacionin rreth hapësirës së hackerspace, rreth projekteve të anëtarëve si dhe një dokumentacion të platformave, kulturës dhe politikave rreth kulturës së teknologjive tv lira dhe me burim të hapur. <br />
  
Wiki is in maintenance mode, please don't edit
+
Editimi i faqeve bëhet i mundur vetëm nga anëtarët e komunitetit. Në qoftë se dëshiron që të anëtarësoshesh kliko [[Anëtaret|këtu]].

Revision as of 19:15, 17 February 2017

Mireseerdhet në platformën wiki të Open Labs Hackerspace. Këtu do gjesh dokumentacionin rreth hapësirës së hackerspace, rreth projekteve të anëtarëve si dhe një dokumentacion të platformave, kulturës dhe politikave rreth kulturës së teknologjive tv lira dhe me burim të hapur.

Editimi i faqeve bëhet i mundur vetëm nga anëtarët e komunitetit. Në qoftë se dëshiron që të anëtarësoshesh kliko këtu.