Difference between revisions of "Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Prepared the page for translation)
(Zhbëje versionin 3055 i bërë nga Boris (ligjëratë))
Line 1: Line 1:
<languages/>
<languages />
<translate>
<translate>
<languages />
<!--T:9-->
<!--T:9-->
</translate>
{{Kreu
{{Kreu
|main-title= Mirësevjen në Open Labs Hackerspace Wiki
|main-title= Mirësevjen në Open Labs Hackerspace Wiki
Line 10: Line 8:


<!--T:10-->
<!--T:10-->
Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Special:MyLanguage/Donacione | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë.
Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Donacione | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë.
|main-box1-title=Vendndodhja
|main-box1-title=Vendndodhja
|main-box1-content= <gallery mode="packed-hover">Image:OpenLabsOSM.jpg|''[http://osm.org/go/xexSks6Si Shikoje në OpenStreetMap]''</gallery>
|main-box1-content= <gallery mode="packed-hover">Image:OpenLabsOSM.jpg|''[http://osm.org/go/xexSks6Si Shikoje në OpenStreetMap]''</gallery>
Line 28: Line 26:
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-content=Do të jesh pjesë e Open Labs Hackerspace? Këtu mund të gjesh disa gjëra që mund të bësh për kuptuar me shumë rreth kulturës në Open Labs Hackerspace.
|s1-box2-content=Do të jesh pjesë e Open Labs Hackerspace? Këtu mund të gjesh disa gjëra që mund të bësh për kuptuar me shumë rreth kulturës në Open Labs Hackerspace.
* [[Special:MyLanguage/Rreth Nesh | Rreth Nesh]]
* [[Rreth Nesh | Rreth Nesh]]
**[[Special:MyLanguage/Pyetje të bëra shpesh | Pyetje të bëra shpesh]]
**[[Pyetje të bëra shpesh | Pyetje të bëra shpesh]]
**[[Special:MyLanguage/Manifesto | Manifesto]]
**[[Manifesto | Manifesto]]
**[[Special:MyLanguage/Kodi i mirësjelljes | Kodi i mirësjelljes]]
**[[Kodi i mirësjelljes | Kodi i mirësjelljes]]
**[[Special:MyLanguage/Politika e privatësisë | Politika e privatësisë]]
**[[Politika e privatësisë | Politika e privatësisë]]
**[[Special:MyLanguage/Komunikimi | Komunikimi]]
**[[Komunikimi | Komunikimi]]
** [https://openlabs.cc/anetaresohu/ Antarësohu]
** [https://openlabs.cc/anetaresohu/ Antarësohu]
* [[Special:MyLanguage/Projekte| Zbulo projektet tona]]
* [[Projekte| Zbulo projektet tona]]
* [[Special:MyLanguage/Pastrimi | Pastrimi]]
* [[Pastrimi | Pastrimi]]
|s1-box3-title=Aktivitete
|s1-box3-title=Aktivitete
|s1-box3-content= Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje.
|s1-box3-content= Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje.
Line 45: Line 43:


<!--T:13-->
<!--T:13-->
|main-box4-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:MozillaLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Mozilla|Mozilla]]''</gallery></center>
|main-box4-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:MozillaLogo.png|''[[Mozilla]]''</gallery></center>


<!--T:14-->
<!--T:14-->
|main-box5-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:30%;">Image:WikipediaLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Wikipedia|Wikipedia]]''</gallery></center>
|main-box5-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:30%;">Image:WikipediaLogo.png|''[[Wikipedia]]''</gallery></center>


<!--T:15-->
<!--T:15-->
|main-box6-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:FedoraLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Fedora|Fedora]]''</gallery></center>
|main-box6-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:FedoraLogo.png|''[[Fedora]]''</gallery></center>


<!--T:16-->
<!--T:16-->
|main-box7-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:OpenStreetMapAlbaniaLogo.png|''[[Special:MyLanguage/OpenStreetMap|OpenStreetMap]]''</gallery></center>
|main-box7-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:OpenStreetMapAlbaniaLogo.png|''[[OpenStreetMap]]''</gallery></center>


<!--T:17-->
<!--T:17-->
|main-box8-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:LibreOfficeLogo.png|''[[Special:MyLanguage/LibreOffice|LibreOffice]]''</gallery></center>
|main-box8-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:40%;">Image:LibreOfficeLogo.png|''[[LibreOffice]]''</gallery></center>


<!--T:18-->
<!--T:18-->
|main-box9-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:50%;">Image:NextcloudLogo.png|''[[Special:MyLanguage/Nextcloud|Nextcloud]]''</gallery></center>
|main-box9-content=<center><gallery mode="packed-hover" style="width:50%;">Image:NextcloudLogo.png|''[[Nextcloud]]''</gallery></center>
<!--T:19-->
<!--T:19-->
}}
}}
<translate>


</translate>
</translate>

Revision as of 17:25, 3 October 2017

Other languages:
English • ‎shqip

Website | Forum | Cloud | Etherpad

Mirësevjen në Open Labs Hackerspace Wiki

FLOSS.Komunitet.Hackerspace.
Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e hapësirës publike dhe licensave alternative. Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni donacionet për të siguruar vazhdimësinë tonë.


Vendndodhja
Adresa
Rruga Pjetër Budi Nr.67
1000 Tirana, Albania

Website: https://www.openlabs.cc
E-mail: info [AT] openlabs.cc [DOT] cc
Na gjen Online
Forum
Telegram
Twitter
Facebook
Github
PatreonAnëtarësohu
Anëtarësimi në Open Labs është falas, kushdo që ka kontribute në 3 muajt e fundit dhe është mbi 16 vjeç mund të anëtarësohet në komunitet. Kontributet mund të jenë nga të gjitha llojet, qoftë teknike ose jo, qoftë virtuale ose fizikisht në hackerspace.

Ne besojmë që kushdo duhet të këtë mundësinë të anëtarësohet në Open Labs pavarësisht rrethanave të tyre, prandaj anëtarësimi nuk ka asnjë kosto pasi aksesi në dije nuk duhet të këtë pengesa financiare. Natyrisht që jemi gjithsesi të varur nga donacionet, pra je i inkurajuar të kontribuosh financiarisht nëse ke mundësinë.
I/E porsaardhur?
Do të jesh pjesë e Open Labs Hackerspace? Këtu mund të gjesh disa gjëra që mund të bësh për kuptuar me shumë rreth kulturës në Open Labs Hackerspace.
Aktivitete
Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje.
Projekte

Këto janë grupet aktive të punës në komunitet dhe në hackerspace, por ti je i mirëseardhur që të krijosh një grup të ri pune rreth një projekti free open source ose të bashkohesh me një nga grupet aktuale.