Difference between revisions of "Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (shtova permbajtje)
Line 1: Line 1:
Mireseerdhet në platformën wiki të Open Labs hackerspace. Këtu do gjesh sokumentacionin rreth hapësirës së hackerspace, rreth projekteve të anëtarëve si dhe një dokumentacion të platformave, kulturës dhe politikave rreth kulturës së teknologjive tv lira dhe me burim të hapur.
+
Wiki eshte duke u mirmbajtur, ju lutem mos editoni
Editimi i faqeve bëhet i mundur vetëm nga anëtarët e komunitetit. Në qoftë se dëshiron që të anëtarësoshesh kliko këtu :https://wiki.openlabs.cc/faqja/An%C3%ABtaret.
+
Wiki is in maintenance mode, please don't edit

Revision as of 18:49, 17 February 2017

Wiki eshte duke u mirmbajtur, ju lutem mos editoni Wiki is in maintenance mode, please don't edit