Difference between revisions of "Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
(Fixed)
m (shtova permbajtje)
Line 1: Line 1:
'''Kjo faqje tregonte se MediaWiki u instalua me sukses, por Borisit i erdhi ne maje te hundes'''
+
Mireseerdhet në platformën wiki të Open Labs hackerspace. Këtu do gjesh sokumentacionin rreth hapësirës së hackerspace, rreth projekteve të anëtarëve si dhe një dokumentacion të platformave, kulturës dhe politikave rreth kulturës së teknologjive tv lira dhe me burim të hapur.
 +
Editimi i faqeve bëhet i mundur vetëm nga anëtarët e komunitetit. Në qoftë se dëshiron që të anëtarësoshesh kliko këtu :https://wiki.openlabs.cc/faqja/An%C3%ABtaret.

Revision as of 12:12, 12 February 2017

Mireseerdhet në platformën wiki të Open Labs hackerspace. Këtu do gjesh sokumentacionin rreth hapësirës së hackerspace, rreth projekteve të anëtarëve si dhe një dokumentacion të platformave, kulturës dhe politikave rreth kulturës së teknologjive tv lira dhe me burim të hapur. Editimi i faqeve bëhet i mundur vetëm nga anëtarët e komunitetit. Në qoftë se dëshiron që të anëtarësoshesh kliko këtu :https://wiki.openlabs.cc/faqja/An%C3%ABtaret.