Difference between revisions of "Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
(shtim i aktiviteteve)
Line 23: Line 23:
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-content=A jeni i/e re në Prishtina Hackerspace? Doni të jeni pjesë e Prishtina HAckerspace? Këtu mund të gjeni disa gjëra që ju mund të bëni për të ju ndihmuar të kuptoni dhe të asimiloheni në kulturën e Prishtina Hackerspace.  
|s1-box2-content=A jeni i/e re në Prishtina Hackerspace? Doni të jeni pjesë e Prishtina HAckerspace? Këtu mund të gjeni disa gjëra që ju mund të bëni për të ju ndihmuar të kuptoni dhe të asimiloheni në kulturën e Prishtina Hackerspace.  
* [[Special:MyLanguage/Newcomer#Gjërat e para në fillim | Gjërat e para në fillim]]
* [[Special:MyLanguage/Newcomer#Manifesto | Gjërat e para në fillim]]
**[[Special:MyLanguage/Newcomer#Lexoni wiki-n tonë | Lexoni wiki-n tonë]]
**[[Special:MyLanguage/Newcomer#Pyetje të Shpeshta | Pyetje të Shpeshta]]
**[[Special:MyLanguage/Newcomer#Regjistrohu në Mailing List | Regjistrohu në Mailing List]]
**[[Special:MyLanguage/Newcomer#Regjistrohu në Forum | Regjistrohu në Forum]]
**[[Special:MyLanguage/Newcomer#Ejani takime javore| Ejani takime javore]]
**[[Special:MyLanguage/Newcomer#Na u bashko Telegram| Na u bashko Telegram]]
* [[Special:MyLanguage/Newcomer#Si të organizoni një ngjarje, takim apo klasë? |Si të organizoni një ngjarje, takim apo klasë?]]
* [[Special:MyLanguage/Newcomer# | Zbulo Projektet tona]]
* [[Special:MyLanguage/Newcomer# | Fillo ose bashkangjitju një projekti]]
* [[Special:MyLanguage/Newcomer#Pastrimi | Pastrimi]]
* [[Special:MyLanguage/Newcomer#Pastrimi | Pastrimi]]
|s1-box3-title=Krijoni me ne
|s1-box3-title=Aktivitete
|s1-box3-content= Çdokush është i mirëseardhur ti përdorë resurset tona të shumta. Të gjeni të tjerë që të krijoni së bashku. Të gjeni ndihmë me projektet e juaja. Të ndihmoni të tjerë me projektet e tzre. Të mësoni, jepni mësim, ndani eksperiencën tuaj. Ejani në Prishtina Hackerspace dhe krijoni!
|s1-box3-content= Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe bësh shumë pyetje.
 
Prishtina Hackerspace për momentin është e hapur për publikun gati se çdo ditë pas orës 3:00PM. Vizitorët e rinjë janë mirëseardhur çdo kohë pas orës 3:00PM (gjitha moshat, cfarëdo aftësie profesionale), por është më së miri na vizitoni kur brenda ka anëtarë prezent ose gjatë ndonjë eventi (nësa mbahet ndonjë) që siguroheni se ne kemi dikë tju prezantojë hapësirën dhe t'ju shetisë brenda hapësirës.
}}
}}
</translate>
</translate>

Revision as of 22:46, 21 July 2017

Other languages:
English • ‎shqip

Website | Forum | Cloud | Etherpad

Mirësevini në Open Labs Hackerspace Wiki

FLOSS.Komunitet.Hackerspace.
Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e hapësirës publike dhe licensave alternative. Open Labs Hackerspace mbështetet nga donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni donacionet për të siguruar vazhdimësinë tonë.


Vendndodhja
Adresa
Rruga Pjetër Budi Nr.67
1000 Tirana, Albania

Website: https://www.openlabs.cc
E-mail: info [AT] openlabs.cc [DOT] cc
Na gjeni Online
Telegram
Twitter
Facebook
GithubAnëtarësohu
Anëtarësimi në Open Labs është falas, kushdo që ka kontribute në 3 muajt e fundit dhe është mbi 16 vjeç mund të anëtarësohet në komunitet. Kontributet mund të jenë nga të gjitha llojet, qoftë teknike ose jo, qoftë virtuale ose fizikisht në hackerspace.

Ne besojmë që kushdo duhet të këtë mundësinë të anëtarësohet në Open Labs pavarësisht rrethanave të tyre, prandaj anëtarësimi nuk ka asnjë kosto pasi aksesi në dije nuk duhet të këtë pengesa financiare. Natyrisht që jemi gjithsesi të varur nga donacionet, pra je i inkurajuar të kontribuosh financiarisht nëse ke mundësinë.
I/E porsaardhur?
A jeni i/e re në Prishtina Hackerspace? Doni të jeni pjesë e Prishtina HAckerspace? Këtu mund të gjeni disa gjëra që ju mund të bëni për të ju ndihmuar të kuptoni dhe të asimiloheni në kulturën e Prishtina Hackerspace.
Aktivitete
Që nga 2012 kur Open Labs është themeluar, kemi patur takime dhe aktivitete javore duke filluar me takimet joformale duke pirë një kafe, deri në konferencën vjetore OSCAL që organizojmë që nga 2014. Mënyra më e mirë për të na njohur është të vish në disa nga aktivitetet tona, të shkëmbehësh me anëtarët e tjerë dhe të bësh shumë pyetje.
{{{projects-subtitle}}}

{{{projects-description}}}


{{{main-box4-content}}}
{{{main-box5-content}}}
{{{main-box6-content}}}{{{main-box7-content}}}
{{{main-box8-content}}}
{{{main-box9-content}}}