Difference between revisions of "Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m
(detaje mbi anetaresimin)
Line 3: Line 3:
{{Kreu
{{Kreu
|main-title= Mirësevini në Open Labs Hackerspace Wiki
|main-title= Mirësevini në Open Labs Hackerspace Wiki
|main-subtitle=Ne jemi Open Labs Hackerspace
|main-content=Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e domeinit publik dhe licensave alternative.
|main-content=Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e domeinit publik dhe licensave alternative.


Line 19: Line 18:
|main-box3-title=Na gjeni Online
|main-box3-title=Na gjeni Online
|main-box3-content=<center>[https://t.me/OpenLabs Telegram] <br /> [http://www.twitter.com/OpenLabsAlbania Twitter] <br /> [http://www.facebook.com/OpenLabsAlbania Facebook] <br /> [https://github.com/OpenLabsAlbania Github]</center>
|main-box3-content=<center>[https://t.me/OpenLabs Telegram] <br /> [http://www.twitter.com/OpenLabsAlbania Twitter] <br /> [http://www.facebook.com/OpenLabsAlbania Facebook] <br /> [https://github.com/OpenLabsAlbania Github]</center>
|s1-box1-title=Anëtarësimi
|s1-box1-title=Anëtarësohu
|s1-box1-content=Në Prishtina Hackerspace, anëtarsimi nënkupton keni përgjegjpësi dhe dedikoni kohën tuaj duke ndihmuar mirmbani, të përmirësoni dhe udhëheqni Prishtina Hackerspace. Si një anëtar i Prishtina Hackerspace, ju nuk vini vetëm për të ppunuar, po përkundrazi kontriboni aktivisht përmirësimin e asaj se çfarë shihni rrotull, të ndihmoni në zgjidhjen e problemeve dhe bëni këtë komunitet më mirë se është për momrntin.  
|s1-box1-content=Anëtarësimi në Open Labs është falas, kushdo që ka kontribute në 3 muajt e fundit dhe është mbi 16 vjeç mund anëtarësohet në komunitet. Kontributet mund jenë nga gjitha llojet, qoftë teknike ose jo, qoftë virtuale ose fizikisht në hackerspace. Ne besojmë që kushdo duhet të këtë mundësinë anëtarësohet në Open Labs pavarësisht rrethanave tyre, prandaj anëtarësimi nuk ka asnjë kosto pasi aksesi dije nuk duhet të këtë pengesa financiare. Natyrisht jemi gjithsesi të varur nga donacionet, pra je i inkurajuar të kontribuosh financiarisht nëse ke mundësinë.
* [[Special:MyLanguage/Membership | Membership]]
 
** [[Special:MyLanguage/Membership#How to become a member | Si të anëtarsoheni]]
 
** [[Special:MyLanguage/Membership#Applying for membership | Aplikimi për anëtarsim]]
** [[Special:MyLanguage/Membership#Eligibility | Kushtet për anëtarsim]]
** [[Special:MyLanguage/Membership#What you are paying for | Për çfarë po paguani]]
** [[Special:MyLanguage/Membership#Types of Membership | Llojet e Anëtarsimit]]
** [[Special:MyLanguage/Membership#Membership fees | Çmimet e Anëtarsimit]]
** [[Special:MyLanguage/Membership#Membership responsibilities | Përgjegjësitë e anëtarsimit]]
** [[Special:MyLanguage/Membership#General Guidelines | Udhëzime të përgjithshme]]
** [[Special:MyLanguage/Membership#Non members | Jo-anëtarët]]
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-title=I/E porsaardhur?
|s1-box2-content=A jeni i/e re në Prishtina Hackerspace? Doni të jeni pjesë e Prishtina HAckerspace? Këtu mund të gjeni disa gjëra që ju mund të bëni për të ju ndihmuar të kuptoni dhe të asimiloheni në kulturën e Prishtina Hackerspace.  
|s1-box2-content=A jeni i/e re në Prishtina Hackerspace? Doni të jeni pjesë e Prishtina HAckerspace? Këtu mund të gjeni disa gjëra që ju mund të bëni për të ju ndihmuar të kuptoni dhe të asimiloheni në kulturën e Prishtina Hackerspace.  

Revision as of 22:21, 21 July 2017

Other languages:
English • ‎shqip

Website | Forum | Cloud | Etherpad

Mirësevini në Open Labs Hackerspace Wiki

{{{main-subtitle}}}
Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e domeinit publik dhe licensave alternative. Open Labs Hackerspace mbështetet në donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni donacionet për të siguruar vazhdimësinë tonë.


Vendndodhja
Adresa
Rruga Pjetër Budi

Nr.67
1000 Tirana
Albania


Website: https://www.openlabs.cc
E-mail: info [AT] openlabs.cc [DOT] cc

Na gjeni Online
Telegram
Twitter
Facebook
GithubAnëtarësohu
Anëtarësimi në Open Labs është falas, kushdo që ka kontribute në 3 muajt e fundit dhe është mbi 16 vjeç mund të anëtarësohet në komunitet. Kontributet mund të jenë nga të gjitha llojet, qoftë teknike ose jo, qoftë virtuale ose fizikisht në hackerspace. Ne besojmë që kushdo duhet të këtë mundësinë të anëtarësohet në Open Labs pavarësisht rrethanave të tyre, prandaj anëtarësimi nuk ka asnjë kosto pasi aksesi në dije nuk duhet të këtë pengesa financiare. Natyrisht që jemi gjithsesi të varur nga donacionet, pra je i inkurajuar të kontribuosh financiarisht nëse ke mundësinë.
I/E porsaardhur?
A jeni i/e re në Prishtina Hackerspace? Doni të jeni pjesë e Prishtina HAckerspace? Këtu mund të gjeni disa gjëra që ju mund të bëni për të ju ndihmuar të kuptoni dhe të asimiloheni në kulturën e Prishtina Hackerspace.
Krijoni me ne
Çdokush është i mirëseardhur ti përdorë resurset tona të shumta. Të gjeni të tjerë që të krijoni së bashku. Të gjeni ndihmë me projektet e juaja. Të ndihmoni të tjerë me projektet e tzre. Të mësoni, jepni mësim, ndani eksperiencën tuaj. Ejani në Prishtina Hackerspace dhe krijoni!

Prishtina Hackerspace për momentin është e hapur për publikun gati se çdo ditë pas orës 3:00PM. Vizitorët e rinjë janë të mirëseardhur çdo kohë pas orës 3:00PM (të gjitha moshat, cfarëdo aftësie profesionale), por është më së miri të na vizitoni kur brenda ka anëtarë prezent ose gjatë ndonjë eventi (nësa mbahet ndonjë) që të siguroheni se ne kemi dikë tju prezantojë hapësirën dhe t'ju shetisë brenda hapësirës.
{{{projects-subtitle}}}

{{{projects-description}}}


{{{main-box4-content}}}
{{{main-box5-content}}}
{{{main-box6-content}}}{{{main-box7-content}}}
{{{main-box8-content}}}
{{{main-box9-content}}}