Difference between revisions of "Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 5: Line 5:
|main-subtitle=Ne jemi Open Labs Hackerspace
|main-subtitle=Ne jemi Open Labs Hackerspace
|main-content=Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e domeinit publik dhe licensave alternative.
|main-content=Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e domeinit publik dhe licensave alternative.
*Siguroj hapësirë të punës, pajisje dhe burime të tjera për përdorim të përbashkët nga të gjithë anëtarët;
*Inkurajoj mësim të vazhdueshëm pas orarit mësimorë nëpërmjet punëtorive, klasëve, seminarëve dhe mentorimit.
*Krijoj një mjedis të sigurt dhe të hapur për eksperimentim në teknologji dhe art.


Open Labs Hackerspace mbështetet në donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Special:MyLanguage/Donate | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë.
Open Labs Hackerspace mbështetet në donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Special:MyLanguage/Donate | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë.
|main-box1-title=Vendndodhja
|main-box1-title=Vendndodhja
|main-box1-content=<gallery mode="packed-hover">Image:prishtina_hackerspace_osm01.png|''[http://www.openstreetmap.org/?mlat=42.66294&mlon=21.16092#map=19/42.66294/21.16092 View in OpenStreetMap]''</gallery>
|main-box1-content=<gallery mode="packed-hover">Image:prishtina_hackerspace_osm01.png|''[http://www.openstreetmap.org/?mlat=41.32134&mlon=19.82883#map=19/41.32134/19.82883 View in OpenStreetMap]''</gallery>
Prishtina Hackerspace ndodhet në një apartament në mes të  "Hamam Jazz" bar dhe "IPKO Foundation" zyrja në Prishtinë. Shikoni videon për lokacionin: [https://www.youtube.com/watch?v=_EMLD1I57IU video].
|main-box2-title=Adresa
|main-box2-title=Adresa
|main-box2-content=Hajdar Dushi Str<br />
|main-box2-content=Rruga Pjeter Budi<br />
Hyrja B, #11<br />
Nr.67<br />
10000 Prishtina<br />
1000 Tirana<br />
Kosovo<br />
Albania<br />
<hr />
<hr />
Website: http://www.prishtinahackerspace.org <br />
Website: https://www.openlabs.cc <br />
E-mail: info [AT] prishtinahackerspace [DOT] org <br />
E-mail: info [AT] openlabs.cc [DOT] cc <br />
Numri kontaktues : +386 49 199 992<br />
|main-box3-title=Na gjeni Online
|main-box3-title=Na gjeni Online
|main-box3-content=<center>[https://groups.google.com/forum/#!forum/prishtina-hackerspace MAILING LIST]<br />[https://plus.google.com/u/0/b/111787299661755123142/111787299661755123142 Google Plus] <br /> [https://www.youtube.com/channel/UCn4RV3vOEqb1KSR0omwqodA Youtube Channel] <br /> [http://webchat.freenode.net/?channels=%23prishtinahackerspace IRC] <br /> [http://www.twitter.com/PRNHackerspace Twitter] <br /> [http://www.facebook.com/PrishtinaHackerSpace Facebook] <br /> [https://github.com/PrishtinaHackerspace Github] <br /> [https://www.flickr.com/photos/125136769@N06/ Flickr]</center>
|main-box3-content=<center>[https://groups.google.com/forum/#!forum/prishtina-hackerspace MAILING LIST]<br />[https://plus.google.com/u/0/b/111787299661755123142/111787299661755123142 Google Plus] <br /> [https://www.youtube.com/channel/UCn4RV3vOEqb1KSR0omwqodA Youtube Channel] <br /> [http://webchat.freenode.net/?channels=%23prishtinahackerspace IRC] <br /> [http://www.twitter.com/PRNHackerspace Twitter] <br /> [http://www.facebook.com/PrishtinaHackerSpace Facebook] <br /> [https://github.com/PrishtinaHackerspace Github] <br /> [https://www.flickr.com/photos/125136769@N06/ Flickr]</center>

Revision as of 21:29, 21 July 2017

Other languages:
English • ‎shqip

Website | Forum | Cloud | Etherpad

Mirësevini në Open Labs Hackerspace Wiki

Ne jemi Open Labs Hackerspace
Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e domeinit publik dhe licensave alternative. Open Labs Hackerspace mbështetet në donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni donacionet për të siguruar vazhdimësinë tonë.


Vendndodhja
Adresa
Rruga Pjeter Budi

Nr.67
1000 Tirana
Albania


Website: https://www.openlabs.cc
E-mail: info [AT] openlabs.cc [DOT] cc

Na gjeni Online
MAILING LIST
Google Plus
Youtube Channel
IRC
Twitter
Facebook
Github
FlickrAnëtarësimi
Në Prishtina Hackerspace, anëtarsimi nënkupton të keni përgjegjpësi dhe të dedikoni kohën tuaj duke ndihmuar të mirmbani, të përmirësoni dhe të udhëheqni Prishtina Hackerspace. Si një anëtar i Prishtina Hackerspace, ju nuk vini vetëm për të ppunuar, po përkundrazi kontriboni aktivisht në përmirësimin e asaj se çfarë shihni rrotull, të ndihmoni në zgjidhjen e problemeve dhe të bëni këtë komunitet më mirë se që është për momrntin.
I/E porsaardhur?
A jeni i/e re në Prishtina Hackerspace? Doni të jeni pjesë e Prishtina HAckerspace? Këtu mund të gjeni disa gjëra që ju mund të bëni për të ju ndihmuar të kuptoni dhe të asimiloheni në kulturën e Prishtina Hackerspace.
Krijoni me ne
Çdokush është i mirëseardhur ti përdorë resurset tona të shumta. Të gjeni të tjerë që të krijoni së bashku. Të gjeni ndihmë me projektet e juaja. Të ndihmoni të tjerë me projektet e tzre. Të mësoni, jepni mësim, ndani eksperiencën tuaj. Ejani në Prishtina Hackerspace dhe krijoni!

Prishtina Hackerspace për momentin është e hapur për publikun gati se çdo ditë pas orës 3:00PM. Vizitorët e rinjë janë të mirëseardhur çdo kohë pas orës 3:00PM (të gjitha moshat, cfarëdo aftësie profesionale), por është më së miri të na vizitoni kur brenda ka anëtarë prezent ose gjatë ndonjë eventi (nësa mbahet ndonjë) që të siguroheni se ne kemi dikë tju prezantojë hapësirën dhe t'ju shetisë brenda hapësirës.
{{{projects-subtitle}}}

{{{projects-description}}}


{{{main-box4-content}}}
{{{main-box5-content}}}
{{{main-box6-content}}}{{{main-box7-content}}}
{{{main-box8-content}}}
{{{main-box9-content}}}