Difference between revisions of "Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
m (Rregullova disa gabime gramatikore)
m
Line 7: Line 7:
 
Ndër të tjera organizojmë Open Source Conference Albania ([[OSCAL]]) që nga viti 2014. Më shumë detaje rreth konferencës publikohen në [[oscal.openlabs.cc]].  
 
Ndër të tjera organizojmë Open Source Conference Albania ([[OSCAL]]) që nga viti 2014. Më shumë detaje rreth konferencës publikohen në [[oscal.openlabs.cc]].  
 
Aktivitetet e propozuara nga komuniteti gjenden këtu: https://pad.openlabs.cc/p/aktivitete
 
Aktivitetet e propozuara nga komuniteti gjenden këtu: https://pad.openlabs.cc/p/aktivitete
 +
 +
== Projekte ==
 +
Për listën e plotë të projekteve [[Projekte|kliko këtu]].
  
  

Revision as of 20:27, 7 March 2017

Mirëseerdhe në platformën wiki të Open Labs Hackerspace. Këtu do gjesh dokumentacionin rreth hapësirës së hackerspace, rreth projekteve të anëtarëve si dhe një dokumentacion të platformave, kulturës dhe politikave rreth kulturës së teknologjive të lira dhe me burim të hapur.

Rreth Open Labs
Ne jemi komuniteti që promovon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur që nga viti 2012. Ndër të tjera organizojmë Open Source Conference Albania (OSCAL) që nga viti 2014. Më shumë detaje rreth konferencës publikohen në oscal.openlabs.cc. Aktivitetet e propozuara nga komuniteti gjenden këtu: https://pad.openlabs.cc/p/aktivitete

Projekte

Për listën e plotë të projekteve kliko këtu.


Editimi i faqeve bëhet i mundur vetëm nga anëtarët e komunitetit. Në qoftë se dëshiron që të anëtarësohesh kliko këtu. Në qoftë se dëshiron të mësosh se si mund të kontribuosh në projekte me kodburim të lirë dhe të hapur vizito www.opensource.guide (material në anglisht)