Difference between revisions of "Kreu"

From Open Labs Hackerspace
Jump to navigation Jump to search
Line 8: Line 8:
Open Labs Hackerspace mbështetet në donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Special:MyLanguage/Donate | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë.
Open Labs Hackerspace mbështetet në donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni [[Special:MyLanguage/Donate | donacionet]] për të siguruar vazhdimësinë tonë.
|main-box1-title=Vendndodhja
|main-box1-title=Vendndodhja
|main-box1-content=<gallery mode="packed-hover">Image:prishtina_hackerspace_osm01.png|''[http://www.openstreetmap.org/?mlat=41.32134&mlon=19.82883#map=19/41.32134/19.82883 View in OpenStreetMap]''</gallery>
|main-box1-content=<gallery mode="packed-hover">Image:prishtina_hackerspace_osm01.png|''[http://www.openstreetmap.org/?mlat=41.32134&mlon=19.82915#map=19/41.32134/19.82915 View in OpenStreetMap]''</gallery>
|main-box2-title=Adresa
|main-box2-title=Adresa
|main-box2-content=Rruga Pjeter Budi<br />
|main-box2-content=Rruga Pjetër Budi<br />
Nr.67<br />
Nr.67<br />
1000 Tirana<br />
1000 Tirana<br />
Line 18: Line 18:
E-mail: info [AT] openlabs.cc [DOT] cc <br />
E-mail: info [AT] openlabs.cc [DOT] cc <br />
|main-box3-title=Na gjeni Online
|main-box3-title=Na gjeni Online
|main-box3-content=<center>[https://groups.google.com/forum/#!forum/prishtina-hackerspace MAILING LIST]<br />[https://plus.google.com/u/0/b/111787299661755123142/111787299661755123142 Google Plus] <br /> [https://www.youtube.com/channel/UCn4RV3vOEqb1KSR0omwqodA Youtube Channel] <br /> [http://webchat.freenode.net/?channels=%23prishtinahackerspace IRC] <br /> [http://www.twitter.com/PRNHackerspace Twitter] <br /> [http://www.facebook.com/PrishtinaHackerSpace Facebook] <br /> [https://github.com/PrishtinaHackerspace Github] <br /> [https://www.flickr.com/photos/125136769@N06/ Flickr]</center>
|main-box3-content=<center>[<br /> [https://t.me/OpenLabs Telegram] <br /> [http://www.twitter.com/OpenLabsAlbania Twitter] <br /> [http://www.facebook.com/OpenLabsAlbania Facebook] <br /> [https://github.com/OpenLabsAlbania Github]</center>
|s1-box1-title=Anëtarësimi
|s1-box1-title=Anëtarësimi
|s1-box1-content=Në Prishtina Hackerspace, anëtarsimi nënkupton të keni përgjegjpësi dhe të dedikoni kohën tuaj duke ndihmuar të mirmbani, të përmirësoni dhe të udhëheqni Prishtina Hackerspace. Si një anëtar i Prishtina Hackerspace, ju nuk vini vetëm për të ppunuar, po përkundrazi kontriboni aktivisht në përmirësimin e asaj se çfarë shihni rrotull, të ndihmoni në zgjidhjen e problemeve dhe të bëni këtë komunitet më mirë se që është për momrntin.  
|s1-box1-content=Në Prishtina Hackerspace, anëtarsimi nënkupton të keni përgjegjpësi dhe të dedikoni kohën tuaj duke ndihmuar të mirmbani, të përmirësoni dhe të udhëheqni Prishtina Hackerspace. Si një anëtar i Prishtina Hackerspace, ju nuk vini vetëm për të ppunuar, po përkundrazi kontriboni aktivisht në përmirësimin e asaj se çfarë shihni rrotull, të ndihmoni në zgjidhjen e problemeve dhe të bëni këtë komunitet më mirë se që është për momrntin.  

Revision as of 22:05, 21 July 2017

Other languages:
English • ‎shqip

Website | Forum | Cloud | Etherpad

Mirësevini në Open Labs Hackerspace Wiki

Ne jemi Open Labs Hackerspace
Open Labs është komuniteti që promovon në Shqipëri dhe në rajon teknologjitë me kodburim të lirë dhe të hapur, të dhënat e hapura, standartet e hapura teknologjike, privatësinë online dhe fuqizimin e domeinit publik dhe licensave alternative. Open Labs Hackerspace mbështetet në donacionet tuaja për të vazhduar punën. Nëse doni të na mbështesni, ju lutem konsideroni donacionet për të siguruar vazhdimësinë tonë.


Vendndodhja
Adresa
Rruga Pjetër Budi

Nr.67
1000 Tirana
Albania


Website: https://www.openlabs.cc
E-mail: info [AT] openlabs.cc [DOT] cc

Na gjeni Online
[
Telegram
Twitter
Facebook
GithubAnëtarësimi
Në Prishtina Hackerspace, anëtarsimi nënkupton të keni përgjegjpësi dhe të dedikoni kohën tuaj duke ndihmuar të mirmbani, të përmirësoni dhe të udhëheqni Prishtina Hackerspace. Si një anëtar i Prishtina Hackerspace, ju nuk vini vetëm për të ppunuar, po përkundrazi kontriboni aktivisht në përmirësimin e asaj se çfarë shihni rrotull, të ndihmoni në zgjidhjen e problemeve dhe të bëni këtë komunitet më mirë se që është për momrntin.
I/E porsaardhur?
A jeni i/e re në Prishtina Hackerspace? Doni të jeni pjesë e Prishtina HAckerspace? Këtu mund të gjeni disa gjëra që ju mund të bëni për të ju ndihmuar të kuptoni dhe të asimiloheni në kulturën e Prishtina Hackerspace.
Krijoni me ne
Çdokush është i mirëseardhur ti përdorë resurset tona të shumta. Të gjeni të tjerë që të krijoni së bashku. Të gjeni ndihmë me projektet e juaja. Të ndihmoni të tjerë me projektet e tzre. Të mësoni, jepni mësim, ndani eksperiencën tuaj. Ejani në Prishtina Hackerspace dhe krijoni!

Prishtina Hackerspace për momentin është e hapur për publikun gati se çdo ditë pas orës 3:00PM. Vizitorët e rinjë janë të mirëseardhur çdo kohë pas orës 3:00PM (të gjitha moshat, cfarëdo aftësie profesionale), por është më së miri të na vizitoni kur brenda ka anëtarë prezent ose gjatë ndonjë eventi (nësa mbahet ndonjë) që të siguroheni se ne kemi dikë tju prezantojë hapësirën dhe t'ju shetisë brenda hapësirës.
{{{projects-subtitle}}}

{{{projects-description}}}


{{{main-box4-content}}}
{{{main-box5-content}}}
{{{main-box6-content}}}{{{main-box7-content}}}
{{{main-box8-content}}}
{{{main-box9-content}}}