Komunikimi

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 19:28, 23 February 2017 by Rskikuli (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: openlabs.cc/sq/tools/mailing-list
Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: t.me/openlabsevents