Komunikimi

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 19:28, 23 February 2017 by Rskikuli (talk | contribs) (krijova faqen)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: openlabs.cc/sq/tools/mailing-list Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: t.me/openlabsevents