Open main menu
Other languages:
English • ‎shqip

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale:

IRC

Kanali IRCFreenode #openlabs-albania është i lidhur me kanalin kryesor në Telegram (Open Labs Hackerspace).