Komunikimi

Revision as of 11:13, 22 July 2017 by Elioqoshi (talk | contribs) (shtimi i grupeve ne Telegram)
Other languages:
English • ‎shqip

Forumi

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është forumi: forum.openlabs.cc

Telegram

Kemi dhe një listë me grupet e komunikimit në Telegram të cilat shërbëjnë për t'u shkëmbyer në kohë reale: