Komunikimi

From Open Labs Hackerspace
Revision as of 13:22, 18 July 2017 by Boris (talk | contribs) (updated a dead link)
Jump to navigation Jump to search

Kanali zyrtar i komunikimit të komunitetit është mailing list: forum.openlabs.cc
Ekziston dhe një kanal me anoncime rreth aktiviteteve: t.me/openlabsevents